tiistai 2. syyskuuta 2008

Kaksoisolennot

Tervetuloa Yöradion pariin. Tänä yönä keskustelemme kaksoisolennoista ja vierainamme ovat Yhdysvaltain demokraattisen puolueen presidenttiehdokas Barbababa Obama ja hänen kuubalainen kaksoisolentonsa Gerardo Puissex, sekä luonnollisesti myös republikaanisen puolueen presidenttiehdokas John McCocaine kaksoisolentonsa Dr. Evil seuranaan. Tervetuloa studioon vieraat! Ja minä olen tietenkin isäntänne Risto-Matti Yöradio.

RM Yöradio: Mr. McCocaine, kuka huomasi yhdennäköisyyden sinun ja Dr. Evilin kesken?

Mr. McCocaine: Minä huomasin. Olin menossa David Lettermanin vieraaksi, kun minulle annettiin mahdollisuus rentoutua taukotiloissa sillä aikaa kun minulle kirjoitettiin vitsejä valmiiksi. Katselin siinä samalla sitten lempielokuvaani Austin Powersia ja assistenttini sanoi, että Dr. Evil näyttää minulta. Minä sitten huomasin sen yhdennäköisyyden ja otin samantien yhteyttä Dr. Eviliin.

RM Yöradio:
Dr. Evil, olitteko imarreltu Mr. McCocainen yhteydenotosta?

Dr. Evil: Meillä on paljon yhteistä. McCocainella ja minulla, esimerkiksi hänen vaimonsa. Yhteydenotto ei sinänsä ollut mikään yllätys.

Mr. McCocaine:
Ai mitä?

Dr. Evil: Odottakaas kun suljen McCocainen kuulolaitteen kokonaan, niin voin käyttää puheenvuoroni vapaasti. Noin. Siis onhan meillä Johnin kanssa muutakin yhteistä kuin karskin miehekäs ulkokuoremme ja kuten mainittua hänen vaimonsa. Minä nimittäin makaan myös hänen tyttärensä ja äitinsä kanssa ja toivon, ettei hän tee samoin. Olemme lisäksi molemmat asefanaatikkoja: meillä molemmilla on oma ydinkärki, mutta tätä älkää kertoko Johnille että sanoin.

RM Yöradio: Ymmärrettävää, ja Dr. Evil jos viitsisitte napsauttaa Mr. McCocainen kuulokojeen taas on-asentoon. Kiitos. Jatketaan siis. Mr. Obama, miten te törmäsitte kaksoisolentoonne Mr. Puissexiin?

Mr. Obama: Mr. Puissex otti minuun yhteyttä, kun hän näki minut televisiossa ja minä tarjosin hänelle töitä. Annoin hänen esimerkiksi lomailla Havajilla ja houkutella lehdistö sinne sillä välin kun minä valmistelin Euroopan kiertuetta.

RM Yöradio: Miltä teistä Mr. Puissex tuntuu olla niin vaikutusvaltaisen miehen kaksoisolento?

Mr. Puissex: Onhan se mukavaa, hola tambien!

RM Yöradio: Onko teillä Mr. Obama ja Mr. Puissex muuta yhteistä kuin ulkonäkönne?

Mr. Obama: Kyllä, pidämme keskenään erilaisia kurssityyppisiä kokoontumisia. Harjoittelimme viime viikolla esimerkiksi laskettelua. Mr. Puissex meni rinteeseen ja minä jäin katsomaan. Hioimme hänen laskettelutaitojaan siihen pisteeseen, että nyt tiedän näyttäväni hyvältä rinteessä. Samalla tekniikalla olemme myös harjoitelleet puheen pitämistä. Kun tarkkailen hänen puhettaan, osaan paikallistaa epäsuotuisat maneerit, jotka hän voisi jättää pois. Näin olen kehittänyt itseäni mm. laskettelijana ja puheenpitäjänä. On helpompi kun voi katsoa itseään toiminnassa. Muut ne joutuvat käyttämään videokameraa.

RM Yöradio: Niin tietenkin Mr. Obama. Sitten kysymys taas teille Mr. McCocaine: oletteko käyttäneet mitään huumeita elämänne aikana?

Mr. McCocaine: Silloin kun minä olin nuori, huumeista ei tiedetty sillä tavalla.

RM Yöradio:
Oletteko siis käyttäneet huumeita tietämättä niiden haittavaikutuksista Mr. McCocaine?

Mr. McCocaine: Ne kaikki haittavaikutukset piti kokea itse, jotta tiesi mitkä niiden haittavaikutukset olivat.

RM Yöradio:
Ympäripyöreää Mr. McCocaine, mutta haluaisin kysyä teiltä lisäksi hieman tarkoitusperiänne valitessanne varapresidentiksenne Alaskan kuvernöörin Sarah Palinin. Yritättekö onkia valinnallanne kenties naisäänestäjien ääniä?

Mr. McCocaine:
Amerikkalaiset yli 18-vuotiaat naiset ovat parasta mitä tiedän, mutta naisiin tepsii vain imartelu, emmekä usko rouva Palinin houkuttelevan naisäänestäjiä siinä missä minä. Jokainen äänestää sitä kenet parhaaksi näkee, ja kuten Mr. Obama kerran lausui eräässä tv-haastattelussa, hän ei olisi täydellinen presidentti.

Mr. Obama:
Minä olin vain rehellinen. Kukaan ei ole täydellinen, mutta vain rehelliset sen myöntävät.

Mini-me: Dr. Evil, tässä raporttisi John McCocainen vaalivoiton takaamiseksi ja vallankaappaukseksi hänen virkauransa ensimmäisenä päivänä.

Dr. Evil: Mini-me, mitä sinä täällä teet? Häivy ennen kuin kukaan näkee sinua!

RM Yöradio: Kylläpä meillä on täällä nyt hyörinää, kaksoisolentoja, jopa kolmoisolentoja. Jatkamme kuitenkin aiheesta. Mr. Obama, mikä on korkein luottamustehtävä, jonka voisit antaa kaksoisolennollesi?

Mr. Obama: Voisin lähettää hänet puolestani Mr. McCocainen syntymäpäiville tai sukujuhliin.

Mr. Puissex: Arriva, andele andele!

RM Yöradio: Entäpä te Mr. McCocaine, millaisiin luottamistehtäviin katsoisit Dr. Evilin olevan oivallinen?

Mr. McCocaine: Antaisin hänen hoitaa edustustehtäväni kuten kävelemisen ja paperilta puheen lukemisen hoitamiseen. Lisäksi antaisin hänen asua Valkoisen talon länsisiivessä siltä varalta, että en jaksaisi joku aamu herätä töihin. Minun kaudellani Dr. Evil saisi myös pienemmän veroprosentin ja rajattoman valtiollisen tuen kaikenlaisiin toimiinsa.

Dr. Evil: Excellent!

RM Yöradio: Kuulostaa aika peruskauralta. Kiitos vieraille, mutta ikävä kyllä meiltä alkaa aika loppua kesken ja vakiohäirikkömme Aamu Radio koputtelee jo studion lasiin. Hyvää huomenta kuuntelijat. Täällä Risto-Matti Yöradio. Tapaamme taas ensi yönä!

Ei kommentteja: