maanantai 30. kesäkuuta 2008

Salaisuuksia

Tervetuloa Yöradion pariin. Tänä yönä keskustelemme salaisuuksista ja vierainamme ovat Vatikaanin oma lellikki Paavi Benecactus XVI, Yhdysvaltain puolustusministeri (Secretary of defense) Robert Bate sekä Suomen oma ufotutkija Juhan af Grangulla. Tervetuloa studioon vieraat! Ja minä olen tietenkin isäntänne Risto-Matti Yöradio.

RM Yöradio: Teidän arvokkuutenne Paavi Benecactus XVI, olette olleet edeltäjäänne liberaalimpi Paavi, aiotteko tehdä kenties katsauksen Vatikaanin salaisiin arkistoihin ja kertoa jotain suurta yleisöä kiehtovaa?

Paavi Benecactus XVI: Olemme keskustelleet salaisten arkistojen paljastamisesta vuosituhansien takaisen yhteistyökumppanimme Androgyynigalaksissa sijaitsevan planeetta Smirk-7530 hengellisen johtajan kanssa, mutta emme ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen.

Mr. Bate: Paavi taitaa nyt lasetella vähän omiaan. Ei ole olemassa Androgyynigalaksia tai ainakaan galaksin lounaisosassa ei ole olemassa Smirk-7530 nimistä planeettaa, jossa teknologia olisi korkeatasoisempaa kuin maapallollamme ja planeetan asukkaat huippuälykkäitä verrattuna meihin.

RM Yöradio: Mitä ufoasiantuntijamme Mr. Grangulla on tästä mieltä?

Mr. Grangulla: Herra Paavi ja ministeri Bate toivat aloituspuheinvuoroissaan jo riittävästi todistusaineistoa maan ulkopuolisen älykkään elämän todistamiseksi. Eikä siinä ole mitään todistamista, vaan pikemminkin asiaa pyritään salailemaan.

RM Yöradio: Miksi asiaa salaillaan mielestänne Mr. Grangulla?

Mr. Grangulla: Se on selvää miksi. Suurvallat ovat tehneet sopimuksen maan ulkopuolisten asukkaiden kanssa teknologian vaihdosta genetiikkaan. Maat haluavat itselleen etuuksia huipputeknologian avulla, jotta he voisivat parantaa puolustusvoimaista asemaansa. Vatikaani puolestaan salailee näitä asioita uskottavuuden puolesta. Mietikää miten Vatikaanin uskottavuus kärsisi, jos ihmiset saisivat selville, että Vatikaanin sanoma ei ole koko totuus olemassaolosta.

Mr. Bate: Minulla olisi vähän korjattavaa asiasta Mr. Grahampulla.

RM Yöradio: Hänen nimensä on Mr. Grangulla.

Mr. Bate: Niin anteeksi Mr. Grangulla, minulla vain on niin kovin nälkä, sillä työskentelen ministeriössä ruokapalkalla. Joka tapauksessa väittämänne ovat aivan tuulesta temmattuja. Etkö usko itse, etteikö ihmisten älykkyys olisi riittänyt kehittämään ulkoavaruudesta tullutta huipputeknologiaa, kuten esimerksi optisen kuidun tai mikroaaltouunin?

Mr. Grangulla: Mielenkiintoista, sillä minä en ottanut juuri näitä nimenomaisia keksintöjä puheeksi. Olette siis valmis myöntämään Mr. Bate, että esimerkiksi optinen kuitu ja mikroaaltouuni ovat keksintöjä peräisin muista maailmoista?

RM Yöradio: Jaaha, Mr. Bate näyttää menneen mykkäkouluun. Asiasta toiseen. Pyysimme päivällä kolmen vieraamme läheisimpiä tuttavia ottamaan radioasemallemme yhteyttä ja kertomaan vieraistamme jonkin salaisuuden. Käsitelläänpä ensin teidän salaisuutenne Paavi Benecactus XVI. Pohjois-Korealainen ystävänne Mr. Gangbang otti meihin yhteyttä ja kertoi, että olette olleet nuoruudessanne varsin viirili seuramies. Miten kommentoisitte salaisuuden paljastumista?

Paavi Benecactus XVI: En minä ole koskaan ollut yhdynnässä, erityisesti en miesten kanssa. Enkä ole koskaan maistanut alkoholia, erityisesti pysyttelin erossa vodkasta. Enkä ole koskaan käyttänyt suonensisäisiä huumeita tai nukkunut kello seitsemää myöhempään.

RM Yöradio: Niin, Mr. Gangbang vain kertoi että olitte toisinaan yhdessä keilaamassa ja juttelit monen eri tytön kanssa keilaradan varressa.

Paavi Benecactus XVI: Sitä minäkin, mutta en silti tehnyt sitä.

RM Yöradio: Sitten teidän salaisuutenne Mr. Grangulla. Meihin otti yhteyttä neiti nimeltä Aurora Borealis. Hän kertoi soittavansa seitsemän valovuoden takaa ja hän paljasti teidän juonneen itsenne kerran mahdottomaan humalaan neiti Borealiksen kulmakarvanpoistonesteellä hänen kotonaan. Onko tämä totta Mr. Grangulla?

Mr. Grangulla: Kyllähän sitä neiti Borealiksen kylpyhuoneessa on tullut pistäännyttyä. Mutta kulmakarvanpoistonesteen join vahingossa, sillä se tuli suoraan hanasta kun tuijottelin kulmakarvojani hyperpeilistä.

RM Yöradio: Aivan, telepaattinen hana siis. Toivonmukaan Mr. Bate ei ole enää mykkäkoulussa, sillä hänen yliopistoaikainen kaverinsa Mr. Bushcraft soitti ja kertoi, että te olette opiskeluaikananne poltellut pilveä. Miten voitte nyt neljän vuosikymmenen jälkeen hoitaa tehtävänne kunnolla, kun olette tuolla tavalla lipsunut kurista?

Mr. Bate: Kävin myös yliopiston ruokapalkalla ja sitä pani silloin suuhun mitä tahansa.

RM Yöradio: Aivan Mr. Bate. Kiitos myös muille vieraille. Tämä keskustelu on salainen ja se julkaistaan vain eräässä hassussa suomenkielisessä blogissa, joten salaisuutena tämä tulee pysymään tästäkin edes. Täällä Risto-Matti Yöradio. Tapaamme taas ensi yönä!

Ei kommentteja: